Vad säger några av våra partners

Grundarna i IW-group är professionella, organiserade och noggranna, vilket ledde till ett väldigt lyckat event för ca. 40 kvinnor från nätverket. De är dessutom fulla av energi och idéer - vilket gjorde det hela till ett väldigt roligt samarbete.”
Lisa Hartikaninen, Tieto

Vi ville nå en tydlig målgrupp av handlingskraftiga och drivna kvinnor för något vi tror på, sparande och placeringar. Det som ger människor frihet och kraften att fortsätta agera självständigt vilket är något både IWG och Avanza tror på. Genom vårt samarbete och grymt lyckat event med IWG lyckades vi tillsammans med just det. Inspirera kvinnor i sin karriär, vardag och entreprenörskap som en pusselbit i den plattform som IWG kan och vill bygga för sina medlemmar och många fler. Visst är det en målgruppspositionering för oss, absolut. Men också en av våra viktigaste samhällsfrågor.”
Peter Strömberg, Avanza

IWG har lyckats skapa ett sammanhang där man med värme och skärpa identifierar det man som kvinna behöver för att växa och utvecklas i sin yrkesroll.”
 Anna Bellman

 

Unik chans att vara ett av de första företagen i IWGs inkubator FemTrepreneur

Progressiva och spännande företag som inte bara vill få nya kunder och ökad synlighet, utan samtidigt bidra till att fler innovationer och fler företag startas av kvinnor.

FemTrepreneur 

Vi är riktigt bra på det vi gör, fråga våra kunder! Vi skapar och ger ett mervärde till alla våra partners. Vi gör er attraktiva som företag, arbetsgivare och partner. Bara er synlighet och varumärkeskännedom räcker inte längre, vi skapar ett rikt innehåll riktat till entreprenörer. Vi ger möjlighet att tillsammans med oss anordna coola och givande träffar för våra entreprenörer. Vi bjuder in och marknadsför era event och till rätt målgrupp. Kom och berätta om vad ni är bäst på. Få nya kunder. Hjälp entreprenörer med nya affärer. Bli partner nu.

Sist men inte minst, blir ni en namngiven partner i vår fond där stipendium delas ut till kvinnor som startar och driver företag. 

Unika branding möjligheter – marknadsföring mot, etablerade entreprenörer och startups. Som sponsor till IWG visar ni ert engagemang för jämställdhet inom entreprenörskap Få access till FemTrepreneurs Community/FB och direktkontakt med alla entreprenörer i nätverket  Här får ni möjligheten att rådge med er expertis till startups och tillväxtbolag i ett tidigt skede. 

Logga & företagspresentation på IWG.se / partners

Access till Femtrepreneurs Community

Välkomstpaket –  Ert erbjudande till Femtrepreneurerna

Logga - Stolt sponsor till IWG – att nyttja i era kanaler

Pris 20.000 SEK för 12 månader

Gör något kul, få ytterligare synlighet och bygg relationer gentemot kvinnliga superentreprenörer

Nyhetsbrev –  Nå ut med ert budskap och förmedla ett värde redaktionellt 
Instagram / FB / Linkedin –  
Vi lyfter er som stolt partner till IWG                                                  

 

Events –  Exklusiv avsändare vi hjälper er med allt från koncept till inbjudan
Frukost / lunch inspiration-talks – Ni står som avsändare, föreläs om ett ämne ni vill förmedla till kvinnliga superentreprenörer

Drillmästare: Följ en startup på nära håll, få et utbyte av varandra i form av nytänkande, erfarenhet och inspiration 
Fond: Ge ert bidrag som går oavkortat till Kvinnliga Entreprenörer
Panel: Få en plats i juryn och var med och utser stipendiarterna
Exklusivitet inom er bransch

Varför ska ni hänga på oss? För att vill endast erbjuda de bästa företagen för entreprenörerna och om ni är ett sådant företag kan ni få synlighet, branding och nya kunder gentemot en stark och enormt spännande målgrupp. Vi har i dagsläget över 400 fantastiska-super-coola kvinnor och växer dagligen.

Mer info? Vill ni bli partner? Maila oss hello@iwgroup.se

Kontakta oss